meta data for this page
  •  

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
szabalyzat [2013/04/11 08:44]
admin
szabalyzat [2013/04/11 11:29]
admin
Sor 1: Sor 1:
-==Turkáló szabályzat==+=====Turkáló szabályzat=====
  
-  * __Olvasóknak:__+====Olvasóknak:====
 Amit itt találsz, **minden szabadon felhasználható**, de minden csakis **saját felelősségre**! A hivatalos IBM Supportot nem kívánjuk helyettesíteni (maximum kiegészíteni). Mielőtt mindenféle nem dokumentált parancsokat lövögetnél el éles rendszeren, vagy esetlegesen napokig futó SQL lekérdezéseket futtatnál, előtte alaposan gondold végig, vagy kérdezz olyat, aki már használta azt, amit szeretnél, hogy minimalizáld a baklövések esélyét. Amit itt találsz, **minden szabadon felhasználható**, de minden csakis **saját felelősségre**! A hivatalos IBM Supportot nem kívánjuk helyettesíteni (maximum kiegészíteni). Mielőtt mindenféle nem dokumentált parancsokat lövögetnél el éles rendszeren, vagy esetlegesen napokig futó SQL lekérdezéseket futtatnál, előtte alaposan gondold végig, vagy kérdezz olyat, aki már használta azt, amit szeretnél, hogy minimalizáld a baklövések esélyét.
  
-  * __Tudás megosztóknak:__+====Tudás megosztóknak:====
   - Ahhoz, hogy az oldal bal oldali navigációs része szépen épüljön, be kell tartani a jelenleg használt hierarchiát. Ha bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban, inkább kérdezz!   - Ahhoz, hogy az oldal bal oldali navigációs része szépen épüljön, be kell tartani a jelenleg használt hierarchiát. Ha bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban, inkább kérdezz!
   - Lehetőleg olyan formában ossz meg tudást, hogy az minél kevesebb reszeléssel alkalmazható legyen bárki számára. Kódban használj kommenteket, általános paraméterezést, stb. Ne hányj be egy saját környezetre szabott megoldást, ami tele mások számára felesleges adattal. (Ne adj' isten titkos adattal, lásd következő pont.)   - Lehetőleg olyan formában ossz meg tudást, hogy az minél kevesebb reszeléssel alkalmazható legyen bárki számára. Kódban használj kommenteket, általános paraméterezést, stb. Ne hányj be egy saját környezetre szabott megoldást, ami tele mások számára felesleges adattal. (Ne adj' isten titkos adattal, lásd következő pont.)