Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
doksik_leirasok:expire [2013/11/15 16:59]
admin
doksik_leirasok:expire [2013/12/13 10:50] (aktuális)
admin
Sor 2: Sor 2:
  
 Megőrzési paraméterek (példa): Megőrzési paraméterek (példa):
 +
 +__Mentés:​__
  
   VerExists: 5  (backup indukálja az inaktiválást/​törlésre jelölést)   VerExists: 5  (backup indukálja az inaktiválást/​törlésre jelölést)
   VerDeleted: 2 (backup indukálja az inaktiválást/​törlésre jelölést)   VerDeleted: 2 (backup indukálja az inaktiválást/​törlésre jelölést)
   RetExtra: 30  (expire inventory végzi a törlést, ha a objektum életkora indokolja)   RetExtra: 30  (expire inventory végzi a törlést, ha a objektum életkora indokolja)
-  RetOnly:​60 ​   (expire inventory végzi a törlést, ha a objektum életkora indokolja)+  RetOnly: 60   ​(expire inventory végzi a törlést, ha a objektum életkora indokolja)
  
 Adott objektumból max. 5 verziót (1 aktív, 4 inaktív) őriz meg, 30 napig maximum. Adott objektumból max. 5 verziót (1 aktív, 4 inaktív) őriz meg, 30 napig maximum.
 Az objektum kliensről való törlése után az utolsó 2 inaktív verziót hagyja csak meg, 30 napig elérhetőek,​ míg az utolsó inaktív verzió 60 napig. Az objektum kliensről való törlése után az utolsó 2 inaktív verziót hagyja csak meg, 30 napig elérhetőek,​ míg az utolsó inaktív verzió 60 napig.
  
-A verziózási (VerExists, VerDeleted) paraméterekben végzett módosítások érvényesítéséhez //​backup//​-ot kell indukálni a kliensen.+__Archiválás:​__
  
-A megőrzési ​(RetExtra, RetOnly) paraméterekben végzett módosítások érvényesítéséhez ez nem szükséges,​ a következő //expire inventory// futtatásakor már az új értékek lesznek érvényben.+  RetVer: 100   (expire inventory ​végzi a törlést, ha a objektum életkora indokolja)
  
 +Az archivált objektumok 100 nap múlva törlődnek.
 +
 +//A verziózási (VerExists, VerDeleted) paraméterekben végzett módosítások érvényesítéséhez //​backup//​-ot kell indukálni a kliensen.
 +A megőrzési (RetExtra, RetOnly) paraméterekben végzett módosítások érvényesítéséhez ez nem szükséges,​ a következő //expire inventory// futtatásakor már az új értékek lesznek érvényben.
  
  
 Bővebben: [[http://​www-01.ibm.com/​support/​docview.wss?​uid=swg21224145|File Versioning, File Retention and File Expiration Explained]] Bővebben: [[http://​www-01.ibm.com/​support/​docview.wss?​uid=swg21224145|File Versioning, File Retention and File Expiration Explained]]
doksik_leirasok/expire.txt · Utolsó módosítás: 2013/12/13 10:50 szerkesztette: admin
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0